Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΣ

ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΦΩΤΑ........

Η φωταγώγηση του καμπαναριού έδωσε πολύ χαρά σε όλους μας εφ' όσον τώρα πια απο μακριά και ιδιαιτέρως από τα απέναντι βουνά και χωριά μπορείς να ξεχωρίσεις την εκκλησιά μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Άγγελο Γκούσια που προσφέρθηκε αφιλοκερδώς (με δικά του υλικά) και με όλη του την καρδιά να το υλοποιήσει. 
Επίσης επειδή είναι πολύ μερακλής στη δουλειά του εντόπισε τα προβλήματα φωτισμού και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων του ναού και προσφέρθηκε να τα διορθώσει και να αντικαταστάσει τα πάντα εντελώς δωρεάν (ηλεκτολογικούς πίνακες - φώτα - μπρίζες - ασφάλειες -ΟΛΑ- ).
Ο Άγγελος είναι ένας χαρισματούχος νέος  με πολύ κέφι γι' αυτό που κάνει και με πολύ υπευθυνότητα. Δεν είναι από την Άμπελο αλλά από τις Σέρρες. Είναι παντρεμένος με την γλυκιά Ελένη του Θανάση και της Μαρίας Σταυρόπουλου έχουν ένα όμορφο και έξυπνο παιδάκι τον Ευρυπίδη. Του ευχόμαστε ο Άγιος Ανδρέας να δίνει υγεία και αγάπη στην οικογενειά του.
Είναι πολύ ταπεινό παιδί και ενδεχομένως να ενοχληθεί με αυτήν την ανάρτηση. Δεν έχουμε πάρει την έγκριση του αλλά θεωρούμε ότι τα καλά πρέπει να λέγονται και να δημοσιοποιούνται.
Έτσι λοιπόν στη εορτή Του Αγίου μας θα είμαστε καθ' ολα έτοιμοι και φυσικά Φωτεινοί....... !!!







ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


cv
Ο Άγγελος Γκούσιας του Ευριπίδη, γεννήθηκε στο Μοσχάτο Αττικής το 1976. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Κατάγεται από ένα χωριό του νομού Σερρών με την ονομασία Κρηνίδα ή Βιτάστα.
Αποφοίτησε από τη δημόσια σχολή τεχνών και επαγγελμάτων ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟΣ ΙΔΡΥΜΑ το 1993, στον ηλεκτρολογικό τομέα πτυχιούχος στο τμήμα εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων.
Απόφοιτος της ΣΧΟΛΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΩΝ το 1994, εν αποστρατεία έφεδρος Ανθυπολοχαγός το 1995, με εξειδίκευση σε ασύρματα και ενσύρματα δίκτυα και γενικές γνώσεις ηλεκτρολογίας.
Το 1995 έως το 2000 με σύμβουλο και φίλο, πνευματικό οδηγό και καθοδηγητή και συνεργάτη Κωνσταντίνο Καλπακιώτη, το ενδιαφέρον του για το επάγγελμα εκτοξεύτηκε αφού οι γνώσεις και οι εμπειρίες που αποκόμισε από τον ίδιο στο κατασκευαστικό τομέα ήταν αρκετές ώστε το 2001 να ξεκινήσει το προσωπικό του όνειρο.
Η επιχείρηση (ELECTRICAL APPLICATION SERVICES – AGELOS GOUSIAS) δραστηριοποιείται από το 2001 μέχρι και σήμερα στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.
Μέσα από τη διαδικασία της διαρκούς επιμόρφωσης νέων τεχνολογιών έχει ολοκληρώσει με επιτυχία έργα με υπευθυνότητα και συνέπεια και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες από την πολυετή του εμπειρία.
Η επιχείρηση πραγματοποιεί μελέτες υψηλών προδιαγραφών, αναλαμβάνοντας τόσο το σχεδιασμό όσο και την κατασκευή των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, διασφαλίζοντας την εκτέλεση των ηλεκτρολογικών έργων σύμφωνα με τα Ελληνικά Πρότυπα ΕΛΟΤ HD 384 και τους κανόνες σωστής τεχνικής.
Είναι ενεργό μέλος του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ σε όλες τις δραστηριότητες και επιμορφώσεις.
Το πάθος του για τη δουλειά του δίνει ενέργεια που την αποδίδει σε κάθε έργο που κατασκευάζει.
www.agelosgousias.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου